Personvern

Personopplysninger

Vi arrangerer den årlige idrettsdagen torsdag, den 29. august på Ørsnes privatskole. Vikten skole er også i år invitert til å arrangere og delta sammen med oss.

→ Les mer

Skoleåret 2024-2025 venter...
Vi er glad for å ønske elever og foreldre velkommen til et nytt skoleår! Etter en sommer med mye godt vær og behagelige temperaturer, er vi forhåpentligvis klar til å gå høsten i møte med nytt påfyll av motivasjon og energi. 

→ Les mer

Oppstart skoleåret 2024-2025

Takk for innsats og samarbeid gjennom skoleåret 2023-2024. God sommerferie, og velkommen tilbake i august!


Viktige datoer for oppstart av skoleåret 2024-2025:


→ Les mer

Velkommen tilbake til resten av skoleåret 2023-2024!

Godt nyttår til oss alle: elever, foreldre og ansatte! Håper ferien har gjort godt for hver og en av oss, og at vi nå er klar og motivert til hverdagen igjen.  

Første skoledag for elevene er torsdag den 4. januar. 

Vil du vite mer om ukene framover, se Skoleruta 2023-2024.

 

Vel møtt!

Lykke til med det nye året! 

Søk om skoleplass 2024-2025

Nå er det tid for å søke om skoleplass for skoleåret 2024-2025. 

Søknadsfristen er 1. desember 2023. 

 

Søknadsskjema og annen informasjon om skoleplass finnes her

Last ned søknadsskjemaet for utfylling. Skjemaet kan leveres fysisk, men også gjerne digitalt via skolens epostadresse.  

Ønsker du å få søknadsskjemaet utskrevet, kontakt skolens administrasjon.  

Telefon: 76 07 30 40

Epost: post@orsnes-privatskole.no

Foreldreråd avholdes den 28.09.2023.


Sted: Forsamlingshuset, klokka 19:00.

 

Vi oppfordrer flest mulig foreldre til å komme.

→ Les mer

Idrettsdagen fredag 1. september
Vi arrangerer den årlige idrettsdagen førstkommende fredag, den 1. september på Ørsnes privatskole. Vikten skole er også i år invitert til å arrangere og delta sammen med oss. 

→ Les mer

Oppstartstur til Steirapollen.
Fredag den 25. august blir det oppstartstur for elever og lærere ved Ørsnes privatskole. Vi skal denne høsten ha turen på Vestvågøy, nærmere bestemt ved Steirapollen. Vi skal ta med oss skolens kanoer. Det ser ut til å bli en fin sommerdag, så det ligger til rette for at også foreldre og søsken kan komme og være ute sammen med oss hele eller deler av dagen. Elevene har skoledag fra 09.20 og helt fram til de logges ut kl 18.30-19.00. Det vil si at lærerne er ansvarlig for dem i dette tidsrommet, og foreldre overtar når eleven er logget ut av kontaktlæreren. 

→ Les mer

Vinner av lesekonkurransen

Ørsnes Privatskole ble fylkesvinner og beste 5 klasse i Norge i året lesekonkurranse i regi av Norli; "Norli junior lesekonkurranse" I tillegg greid de å lure seg inn på "topp 10" i Norge

Det ble derfor tur inn til bokhandelen i Svolvær

 

 

 

→ Les mer

Privatskoleforum
Det årlige privatskoleforumet blir arrangert fredag den 10. februar 2023, på Ørsnes privatskole. Dette er et fast møtepunkt, nedfelt i årshjulet, for alle som jobber ved skolene på Ørsnes og Vikten. For å kunne gjennomføre dette, må skolene permittere elevene. Vi beklager ulempen dette medfører.

→ Les mer

Bruk refleks!!!

Mørke klær langs mørk vei, det er kjempeskummelt. 

Vi ser oss nødt til å minne voksne og barn om å bruke refleks når vi er ute på veiene. Dette er for egen sikkerhet, og fordi vi ønsker å unngå at noe alvorlig skal skje. Det har kommet meldinger til skolen fra bilister som har opplevd uheldige situasjoner. Dette gjelder på skoleveien, men det er kanskje en enda større utfordring på ettermiddag og kveld, og på dagtid. Refleks er alltid lurt, også selv om det er lyst ute. 

→ Les mer