Du trenger
Du gjør
______________________
Potetmengde etter ønske1 dl solsikke eller rapsolje 1 ss paprikapulver 1 ts pepper 1 ts salt Ett par fedd hvitløk
Bruker potetene med skall for enkelheten sin skyld men det velger du selv.
Del potetene først i to og så i tre på hver halvdel, alt etter størrelse
Legg i en ildfast form.
Bland oljen med krydder og hell over. Vend potetene rundt. La de stå og trekke 30-45 min hvis du har tid, ellers kan du helle en del av marinade over potetene.
Sett så potetene i forvarmet ovn på 225 grader midt i.
(Stek i 35 min. Vend potetene om ett par ganger underveis.)
Tips: ønsker du en mer hot utgave kan du tilsette litt chili eller Cayenne pepper.
En enkel og frisk agurksalat er et must som tilbehør til retter med fisk og skalldyr.
INGREDIENSER
2-3 PORSJONER
SLIK GJØR DU