Navigasjonssti
Ørsnes og Vikten Privatskoler
Ørsnes privatskole
5. - 7. klasse
Matoppskrifter
Fiskekaker
Personvern
Meny
Innstillinger
Innstillinger
Til forsiden
Logg inn
Vis sidefelt
Personopplysninger
Fiskekaker
Fiskekaker
Du trenger:
1 kg hysefilet
3 ss potetemel
1 egg
4 ss smør
3 ts salt
1 ts muskat
2 fedd hvitløk
½ chili
1 løk
3 dl havremelk
Du gjør:
Kutt opp chilien, hvitløk, løk og fileten i passelige biter.
Kjør deretter all filten i kjøttkvernen. Samle den kvernete fisken og kvern den engang til sammen med løken
Ha alt over i en bolle og pisk den kvernete fisken sammen med alle de andre ingrediensene,
unntatt
1 dl av melken. Denne har vi i til passelig fasthet på farsen
Rør i min 5 minutter på god hastighet
Stekes i godt med smør til de er gylden brun.