Personvern

Personopplysninger

Fiskekaker

Fiskekaker

 

Hjemmelagde fiskekaker - Aperitif.no

Du trenger:

  • 1 kg hysefilet
  • 3 ss potetemel
  • 1 egg
  • 4 ss smør
  • 3 ts salt
  • 1 ts muskat
  • 2 fedd hvitløk
  • ½ chili
  • 1 løk
  • 3 dl havremelk

     

     

    Du gjør:

  • Kutt opp chilien, hvitløk, løk og fileten i passelige biter.
  • Kjør deretter all filten i kjøttkvernen. Samle den kvernete fisken og kvern den engang til sammen med løken
  • Ha alt over i en bolle og pisk den kvernete fisken sammen med alle de andre ingrediensene, unntatt 1 dl av melken. Denne har vi i til passelig fasthet på farsen
  • Rør i min 5 minutter på god hastighet
  • Stekes i godt med smør til de er gylden brun.