Personvern

Personopplysninger

                                                                 

Kapittel 6 - Foreldremøter

Trinnforeldremøter
Vi bruker våre trinnmøter slik at det tas opp viktige tema som handler om elevenes hverdag og opplæring. Derfor setter vi av mindre tid på generell informasjon som likevel ligger tilgjengelig for alle på PedIT. Vi fokuserer på hva som rører seg i miljøet, og hvilke områder som kan være interessant for foreldre å diskutere sammen med de andre foreldrene på trinnet.
Her gjentas prinsippet fra de individuelle samtalene: Som et ledd i skolens systematiske oppfølging av § 9a, brukes også foreldremøtene til å drøfte hva som er viktige områder i elevenes sosiale utvikling. Dette fordi sosial læring er så nært knyttet til oppdragelse, og det er viktig at de samme tingene vektlegges både i hjemmene og på skolen.
 
Foreldrerådsmøter
Foreldrene har muligheten til å ta opp saker som angår dem, elevene og skolemiljøet. Foreldrenes ArbeidsUtvalg har ansvar for å arrangere møter ved behov. Det arrangeres møter ved skolestart og skoleslutt. I tillegg bør det avholdes møter i løpet av skoleåret for å opprettholde generell kontakt mellom skole og hjem. Skolen kan også ved behov, melde inn aktuelle tema som angår alle i skolemiljøet.

 

 

   FOR VIKTEN SKOLE