Personvern

Personopplysninger

Brød på timen

Brød på timen

Brød på timen

Dette superenkle brødet er 50% grovt og lages på 1 time! Perfekt når du ønsker nybakt brød til frokost eller kveldsmat

 

Ingredienser

250 gHvetemel siktet
250gHvetemel sammalt grovmalt
1 tssalt
2 ssnøytral matolje
1 pkfersk gjær eller tørrgjær
4 dllunkent vann

Slik gjør du

1
Sett ovnen på 50°C
2
Rør gjæren ut i godt lunket vann og tilsett resten av ingrediensene. Rør til alt er godt blandet
3
Hell røren i en smurt brødform på 1,5 l og sett formen i ovnen til heving på 50°C i 25 min
4
Etter 25 min øker du temperaturen til 250°C mens brødet blir stående i ovnen. Stek videre i ca. 30 min eller til brødet er gyllent og gjennomstekt (avhengig av ovn)