Personvern

Personopplysninger

PANCHO VILLA

PANCHO VILLA -

ENKEL MEKSIKANSK GRYTE

I Mexico er ikke ris bare ris. Der serveres aldri ris uten tomat, kraft, krydder eller grønnsaker. Her har vi også hatt i kjøttdeig av svin. Resultatet ble en enkel og rask rett, som passer perfekt når du er fysen på noe meksikansk.

INGREDIENSER

4 PORSJONER

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. gul paprika i grove biter
  • 2 dl basmatiris eller langkornet ris
  • 2 bokser hakkede hermetiske tomater
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 2 dl vann
  • 0,5 stk. purre i ringer

 

SLIK GJØR DU

  1. Brun kjøttdeig i to omganger på sterk varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika, og fres et par minutter. 
  2. Tilsett ris og fres til risen er blank, ca. 2 minutter. Ha i hermetisk tomat og ferdig utblandet buljong. Kok opp og la gryten småkoke i ca. 20 minutter.
  3. Tilsett purre og la den koke med de siste 5 minuttene.

 

Server gryteretten med salat og godt brød.