FREMGANGSMÅTE
Skjær opp alle ingrediensene, slik at du har alt klart før du setter i gang.
Ha soyasaus, chili og ingefær i en liten bolle, rør godt sammen og smak til med lime og flytende honning. La gjerne sausen stå å trekke litt slik at de gode smakene får satt seg.
Finn frem en vid stekepanne/gryte og stek laksen på relativt høy varme (bruk nøytral olje) til den er nesten gjennomstekt. Legg til side.
Ha løk og gulrøtter i stekepannen/gryta og la det surre i litt nøytral olje til løken er blank og myk. Tilsett paprika og vårløk mot slutten av steketiden, og la det hele få surre med noen minutter til paprikaen er passe mør. Pass på at grønnsakene ikke blir for mye stekt, de skal fortsatt ha litt «spenst». Tilsett reddikene helt til slutt.
Kok nudlene etter anvisningen på pakken, og hell av kokevannet.
Finn frem en vid bolle eller gryte og ha nudlene oppi. Fordel grønnsakene over og legg deretter laksebitene forsiktig over. Drypp den smakfulle soyasausen over og gi retten en dryss med sesamfrø og rikelig med grovt hakket koriander. Serveres og nytes umiddelbart.
PANNA COTTA
Jordbærratatouille
Pynt
12 stk sitronmelisseblader